PANIEK!!
Door: Free Willie
Blijf op de hoogte en volg Free Willie
03 April 2008 | Argentinië, Salta
Paniek bij mij en eigenlijk in heel Argentinië.
Waarom zal je misschien denken? Wel nu in het hele land wordt in de boerensector gestaakt.
Dus totaal geen vlees meer. Melk, yogurt en boter etc. zijn op rantsoen. Lege schappen vullen het beeld in de supermarkt.
Had nog grote plannen om in de laatste week in Argentinië het record biefstuk eten te verbreken. Niet dus.
Reizen kan dus ook erg vervelend zijn…
Maar eens kijken of ik nog een bakje sla kan kopen.
Tot zover en de groeten van een hongerige en enigszins teleurgestelde vleeseter.
Ps. Doe Brands de groeten
03 April 2008 - 19:21
Wilma:
dan maar even de eerste groe(n)ten weer vanaf deze kant!
Je mag mij ook 's nachts wakker maken voor een biefSTUK..... maar dat zit er dus ff niet in.......
04 April 2008 - 06:22
Sjaak:
2e is ook leuk! -
04 April 2008 - 09:26
Tootie:
3e! -
04 April 2008 - 10:44
Bakkenist:
hee willie probeer wel vlees te eten anders ben je straks in borculo zo slap als een vaatdoek. -
04 April 2008 - 11:11
Richard:
Goed voor de lijn Willy... :roll: :roll: -
07 April 2008 - 12:33
Stam/ICEMAN:
Ik zou zeggen, direct het vliegtuig in en linea recta terug naar Keunedarp! Geen vlees... Belachelijk! Bij Brands zag ik nog lekkere biefstukjes liggen vanmorgen. En dan zijn jullie op tijd terug voor Borculo en DRAP.
Laterzzz -
07 April 2008 - 22:34
Döpke:
Stam, Willie zal daar zeker niet bij aanwezig zijn. Ik ben vanaf 1 juni weer beschikbaar voor deze uitjes!
We hebben zojuist vijf dynamietstaven opgeblazen. Was behoorlijk heftig. We hebben videobeelden gemaakt, dus houd de site in de gaten (m.n. Freekie) -
09 April 2008 - 14:31
Stam/ICEMAN:
1 Juni is meteen DRAP, kan ik jou noteren als chauffeur Mark??? Holten zondag zichzelf geblameerd in en tegen Raalte op een Afghaans voetbalveld. Na een helft gestaakt. Zelf gister door de enkel gegaan op training, drie tot zes weken dacht Esther... Mooi anker! Zondag wacht een van de koplopers: Dieze West. Voor de rest alles rustig in Keunedarp, kunnen ook wel wat dynamiet gebruiken. Dop, die Turkse jongens die ieder weekend in je huis slapen, betalen die wel?
Kusjes!! -
09 April 2008 - 15:47
Sjaak:
Stam, volgens mij zijn het roemenen of polen hoor. -
09 April 2008 - 17:15
Stam/ICEMAN:
Dan hoop ik voor Dop dat het Polen zijn, kunnen ze meteen de muren even sauzen... -
10 April 2008 - 09:53
Stam/ICEMAN :
www.playlikeachampion.nl
Even laten registreren en dan is het de leipste site allertijden. Spelen tegen anderen. Kijk er maar eens naar! -
13 April 2008 - 18:25
Tamara:
Slalala, jeetje wat een drama, zonder vlees. Kun je niet zelf ergens een loslopend kippetje de nek omdraaien? Of ben ik nu teveel ingeburgerd in de kipgewoontes hier in Guatemala?
Sterkte en eet smakelijk.