Waar zijn de dieren?? - Reisverslag uit Caracas, Venezuela van Free Willie Pluijm - WaarBenJij.nu Waar zijn de dieren?? - Reisverslag uit Caracas, Venezuela van Free Willie Pluijm - WaarBenJij.nu

Waar zijn de dieren??

Door: Free Willie

Blijf op de hoogte en volg Free Willie

20 November 2007 | Venezuela, Caracas

Hallo allemaal,

Laatste tijd weinig van me laten horen, dit door drukte en weinig internet mogelijkheden.

Nu dichtbij Los Llanos in Venezuela, als het goed is komen we binnen een paar dagen vele koeien en wildleven tegen. Maar zover zijn we nog niet. Een tijdje geleden alweer zijn we de Amazone ingetrokken. Met een klein bootje gingen we ver de jungle in. Aangezien het nu een droge tijd is, stond het rivierpeil niet hoog en kon je zelf op de nu droog gelegde stukken land zonnebaden.

De Amazone viel me wel erg tegen, had veel ‘wildlife’ verwacht zoals je ook op televisie ziet, niet dus. Om dat te zien moet je nog veel verder de jungle in. Waar wij waren was haast niets meer, verjaagd door de mens of gestroopt. Erg jammer.

Onze lodge was gelegen aan de rivier, een gedeelte was nog in aanbouw, ondanks dat zag het erg mooi en schoon uit. De eerste activiteit was zoals gewoonlijk het vissen op piranha’s, ditmaal vanuit een kano. Erg bijten wilden ze niet, toch hebben we er nog een paar (grote) uit kunnen slepen. Om de vissen te vangen hebben ze daar een iets betere techniek voor; gedurende de nacht wanneer de vissen slapen gaan ze zich met een kleine kano met de stroom mee varen, als ze dan boven een slapende vis zijn dan rijgen ze die aan een spies. Resultaat van een nachtje vissen waren meer dan dertig vissen, waaronder een paar joekels van baarzen. Ik denk dat deze manier van vissen alleen maar lukt tijdens het droge seizoen. ’s Nachts gevangen, bij lunch op je bord, daar kan Reinaardus niet aan tippen.

’s Avonds slapen in een open ruimte in hangmatten. De geluiden van de jungle om je heen en helaas ook een paar super snurkers. Dat was wel even minder.

In de ochtend ons klaar gemaakt om al lopend verder de jungle in te gaan. Twee gidsen en een drager die het eten meezeulde vergezelden ons.

Natuurlijk was de vegetatie mooi, maar zoals gezegd, geen wild. De wandeling leidde ons naar een rivier waar we ons kamp op zouden slaan. Het enige dat we onderweg zagen was een ‘bush snake’ klein maar fijn; met één beet komt er een kwartiertje later bloed uit je oren en ogen en dan nog een paar minuten later is het gebeurd. Niet echt een leuke manier om je trip te beëindigen.

Ze zijn niet erg groot en hebben een schutkleur zodat je ze haast niet ziet. Met mijn korte broekje en sandalen aan vond ik dat niet een erg fijne gedachte dat die slangen overal konden zijn. Dat moet de volgende keer dus maar anders en doe mijn schoenen en een lange broek dan maar aan.

In het kamp aangekomen, iedereen meteen de spullen van zich af en kopje onder in de rivier. We maakten daar ons kamp op omdat we daar water hadden uit de rivier voor drinken, wassen en koken. Wat we dus niet zagen dat er weer zo’n slang middenin het kamp lag. Iedereen liep er wel een paar keer met blote voeten langs zonder deze op te merken. Erg geluk gehad dus. Vond dit een erg nare gedachte dat met een beetje pech je gebeten zou kunnen worden.

Twee bomen uitzoeken om je hangmatje tussen te hangen. Aangezien iedereen een beetje de schrik in de benen had vanwege de slangen, knoopten ze bijna hun hangmatten aan elkaar, ik zag dat niet zo zitten i.v.m. de snurkers en koos een mooi plekje uit dichtbij de rivier. Zodoende konden we ook beter de geluiden van de nacht horen. Zag het verschil ook niet waarom bij elkaar slapen veiliger
zou zijn.

We hadden maar één pot bij ons, Ondanks dat kregen we nog een erg lekkere maaltijd voorgeschoteld.
Dode takken werden gezocht voor het vuur. Verse takken dienden als stok waar kip werd aangeregen. Speciale bladeren dienden als bord en van een dikke tak van een bepaalde houtsoort sneden we lepels uit. Allemaal erg lekker.

Uit dezelfde pot werd daarna weer thee en koffie gezet en in de morgen de eitjes weer gekookt. Dus dames zet uw overbodige potten maar bij de vuilnis!!
Lekker geslapen en de gidsen stellen in de ochtend nog maar weer een wandeling voor. Heb er maar voor bedankt en in (en van) alle rust genoten in mijn hangmatje.

De weg terug was weer hetzelfde als de dag ervoor; erg groen en geen dieren. Één meisje had te weinig gedronken en had last van uitdrogingsverschijnselen. Ze voelde zich stoned en kon weinig meer zien. Voor alle blowers onder u; gewoon een paar dagen niet drinken en in de sauna zitten en je krijgt hetzelfde resultaat.

Onderweg zagen we nog een groot mierennest. De locals gebruikten deze mieren als een soort muggenspray; je laat de mieren over je handen kruipen en dan vermorzel ze je, de geur die je dan krijgt lijkt een beetje op citroen en daar houden de muggen niet van. Dit zelf ook uitgeprobeerd, jammer genoeg krijg je nog wel een paar laatste steken mee voor ze het graf in gaan, dus geen muggenbulten, maar mierenbulten. (Wat is nu beter)? We werden onderweg nog meermalen gestoken door ‘fire ants’; kleine rode miertjes die ondanks hun postuur behoorlijk kunnen prikken.

Mijn slippers die al zo lang het goed uithielden, gaven de geest tijdens de wandeling. Gelukkig was er reparatie kit voorhanden in de jungle; van een bepaalde boom haal je de bast ervan af en die kun je gebruiken om te knopen. Nu inmiddels wel nieuwe sandalen gekocht want ik verwacht niet dat ze het zo lang uithouden.

Na een lange wandeling terug zouden we worden opgehaald door de bootjes. Die waren even niet voorhanden. Wel kwamen een paar kano’s onze kant opgevaren. Dit werd dus ons vervoermiddel. Zat in een lekke, wist steeds niet wat ik moet doen, roeien of hozen.

In de avond gingen we nog op kaaimannen jacht. We vingen er twee (wel kleintjes). Iedereen mocht hem even vasthouden en we hadden er al geld opgezet; toen één bepaald meisje hem vasthield liet ze hem natuurlijk in de kano vallen; resultaat veel paniek en camera’s in het water.

Volgende keer weer meer.

Prins Suvee en z’n adjudant gefeliciteerd en veel plezier dit carnavalsjaar.

B-V bedankt voor de nachtelijke info, maar zoals dopke al zei was er bijna een live verbinding tussen Venezuela en Diekerhook was dus gelijk op de hoogte.

Allemaal veel geluk met het nieuwe carnavalsseizoen!!!

Groetjes Wilfred

• 20 November 2007 - 12:41

1ste

• 20 November 2007 - 12:46

GT:

BUG?? Jij eerste...?? Ik tweede dan.

• 20 November 2007 - 12:58

3e!

• 20 November 2007 - 13:06

Sjaak,

Ik kom er binnenkort wel ff op terug wat betreft de deelnemers van onze kant van de combi. Is dat toernooi 8 jan.?

• 20 November 2007 - 13:08

Sjaak:

Nee @, volgens mij op de 5e!

• 20 November 2007 - 13:53

Was een toevalstreffer GT

• 20 November 2007 - 14:06

GT:

Die zijn ook lekker en tellen ook gewoon natuurlijk BUG.

• 20 November 2007 - 19:35

Stam:

Das niet echt een lekker verhaal van die 'snakes' Fluijm. Hier net terug van een dagje Binnenhof. Was top! BUG haal ook maar een kaartje voor mij... Is Bakker ook weer tevreden.
    Lieden Holten 1: Vrijdag 7 december na training Sinterklaasviering. Gedicht van minimaal 200 woorden en een surprise (ranzig mag, geen dieren). Vrijdag lootjes trekken in de kantine!
    Ciao
    (Zullen jou tegen die tijd een gedichtje op de site zetten Fluijm)

• 20 November 2007 - 20:59

Bask:

Chaves moet zijn waffel houden.

• 20 November 2007 - 20:59

Bask:

Chaves moet zijn waffel houden.

• 20 November 2007 - 21:18

Döpke:

Wordt dit gastenboek nu ook al een politiek forum?
    Interessant!

• 21 November 2007 - 07:37

GT:

Daar ben ik het ab-so-luut niet mee eens! Denk ik.. Nee, dat klopt echt niet hoor, dat weet ik 100% zeker! Volgens mij.. Zonder enige twijfel durf ik wellicht soms wel eens niét te stellen dat ik het eigenlijk allemaal niet zo heel goed weet. Althans, dat vind IK altijd. Meestal tenminste..

Politiek.....

Werkze vandaag.

• 21 November 2007 - 08:15

Meijerman:

Stam, ik hoop dat jij als feestcommissie-lid er ook op toeziet dat sommige spelers van H1 nog een krattie (of een Bak zoals de trainert dat zegt) bier in moeten doen!!

• 21 November 2007 - 08:41

Ik ben tevreden Stam!

• 21 November 2007 - 08:59

Ok LJ komt voor elkaar

• 21 November 2007 - 09:23

Döpke:

Nu is de "clup" weer compleet!

• 21 November 2007 - 09:27

Stam:

Hengelomobiel al weer gepoetst dan?
    Bakken bier komen goed Meijerdraak! Jouw moaties waren volgens mij ook betrokken bij het 'laatkom' schandaal... Ik heb me natuurlijk ook al een keer opgeofferd als keeper, foutloos ook nog.
    Denk aan jullie verlanglijstjes!

• 21 November 2007 - 09:33

Döpke:

We hebben iets te veel mensen voor de Hengelomobiel. Misschien dat de Bugmobiel nog vrij is. Er is een chauffeur beschikbaar!

• 21 November 2007 - 09:59

Pap:

Hoi Sjaak,

Je alcoholmobiel is weer kroegvaardig.
    Vindersloon svp cash.
    Rest betaalbaar

• 21 November 2007 - 10:27

BUG:

Mijn mobiel is zeker beschikbaar hoor geen probleem, wie gaat de terugrit voor zijn rekening nemen dan? 6 man dus vrijdag word weer gezellig !!

Stam kan ik jou inhuren voor dat dichten?

• 21 November 2007 - 10:30

Stam:

Kost 50 euro.... Laat je hersens maar eens kraken!

• 21 November 2007 - 11:51

Sjaak:

Pap, je bent de best, ik kom binnenkort een keertje aan!

• 21 November 2007 - 11:51

Sjaak:

best moet natuurlijk zijn beste!

sorry!

• 21 November 2007 - 11:54

GT:

Daar ging je weer bijna Sjakie..... Maar knap en ruim op tijd hersteld hoor! Dop, kan je nog geen update geven, misschien vanavond.

• 21 November 2007 - 15:16

Beste Bug,
    Wat had jij zondag een geluk,
    Bijna had je je eigen keeper tuk.
    Met je lange manen en gladde bovenlip,
    Zat je met een kaart op zak even in een kleine dip.
    Als een heuse Gentile schopte je nog iemand van het veld,
    Resultaat was een hoop Dalfsens gescheld.
    Uit voorzorg dus maar voortijdig naar de kant,
    En al snel stond je weer met je meisjes aan elke hand.
    Volgende week in Olst in de herkansing,
    Ach, en lukt het dan niet...
    Dan is er 's avonds altijd wel ergens een Dancing.

Groeten,

Pinter Klaas

Zoiets Bug?

• 21 November 2007 - 15:31

Hulleman:

Wordt er nog wel eens een kaartje gelegd op een doordeweekse avond door de oudere garde?

Na laatst vernomen te hebben dat er ook wel eens tot half 3 in de nacht wordt doorgetrokken om een kaartje te leggen...

• 21 November 2007 - 15:39

Goed bezig, Pinter Klaas

• 21 November 2007 - 16:08

Joa Pinto Klaas!

• 21 November 2007 - 20:24

Annet:

Hee, klinkt allmeaal wel een beetje bekend..:-).
    Ff een vraagje, zou je voortaan mijn hotmailadres kunnen gaan gebruiken, want vanaf zaterdag zit ik niet meer op home...
    Groetjes en veel plezier!!
    xx

• 22 November 2007 - 08:48

Bakketi:

"Go Go Gadget Bugmobiel".

• 22 November 2007 - 09:17

Döpke:

Wie kan mij a.s. zaterdag om 12 uur even helpen met een verhuisklusje? Ik heb 2 man nodig en verwacht dat het niet langer duurt dan één uur.
    Ik wacht jullie spontane reacties af! ;)

• 22 November 2007 - 09:28

GT:

Vooruit dan maar Döp, ik woon zo dicht bij je dat ik dit bijna als een noabersding zie. Leuke buren heb ik echter niet (amper), dus dan grijp ik deze prachtige kans wel met beide handen (want ik neem aan dat die nodig zullen zijn?) aan..

12 uur moet lukken.

Ik had ook gewoon "ikke wel" kunnen zeggen trouwens, maar dit is leuker :)

• 22 November 2007 - 09:44

Sjaak:

Sorry Dop, Ik ben met Demi naar Ahoi voor het grote Sinterklaasfeest!!

• 22 November 2007 - 10:20

Sjaak, wat is Ahoi? ;)

• 22 November 2007 - 10:21

GT:

Waarschijnlijk Spaans voor Ahoy?

• 22 November 2007 - 10:37

Sjaak:

Heel goed GT, jij snapt het!

• 22 November 2007 - 10:52

Hulleman,

Mocht er vanavond een kaartje gelegd worden dan sluit ik niet uit dat ik van de partij ben.

• 22 November 2007 - 10:57

GT:

@, BUG, Stam (bv.): ik gooi 'm er nog maar eens een keertje in: wanneer wordt er weer geklaverjast? Ik stel huis en bier evt. wel ter beschikking.

• 22 November 2007 - 12:09

BUG:

Ja zoiets Stam maar dan voor degene die op mijn lootje staat, liefs mezelf natuurlijk !!

Döpke je weet zelf dat op dat tijdstip iedereen nog in coma ligt .....

Vanavond poker of KJ is een optie ik hoor het dan wel , ben eerst ff naar hengelo met Döpke

• 22 November 2007 - 12:11

Bakketi:

Bug, neem dan ook ff inschrijfformulieren voor Kerstmiddag mee!!!

• 22 November 2007 - 12:18

GT:

Mocht het KJ worden, dan hoor of lees ik dat graag, want dan ben ik ook in het huisje. Moet zelf eerst nog wel ff samen met M. v/d M. een lotinkje verrichten..

• 22 November 2007 - 12:31

Hulleman:

@, vanavond kan ik niet. Zag gisteravond wel mogelijkheden, maar achteraf gezien had ik Engeland - Kroatie niet willen missen!

• 22 November 2007 - 13:01

Bakketi:

Kroatie mooi team; Luka Modric whoa...

• 22 November 2007 - 13:32

Noaber:

Helaas Pluijmers, ik heb kantinedienst. Mijn hartje is dus al verpand aan VV... Wie of wat trekt er bij jou in dan? Binnen een uurtje iemand verhuizen? Dat kan niet veel zijn.

• 22 November 2007 - 14:14

@:

Sjaak, voor de NvH heb ik: Gebr Reijlink & Lammertink en mijn persoon.

Hulleman, Henk Spaan zou zeggen: Vraag het mij dan niet!!

Bug, GT, ben bang dat de 4e man ons in de weg gaat zitten. Maar je weet nooit.

• 22 November 2007 - 14:15

Döpke:

De oude piano van café Het Anker (J1000/Maats, voor de jongere lezers) krijgt een prominent plaatsje in mijn woonkamer (naast mijn dansvloer)!
    Wie wil zo'n collectors item nou niet helpen verhuizen, dus ik doe nog één keer een oproep:
    Ik wacht jullie spontane reacties af! ;)

• 22 November 2007 - 14:22

GT:

Ik wist niet dat het zo'n geil klusje was, maar ik had sowieso al toegezegd :-) Die schrijf ik na zaterdag mooi op m'n conto dus, lekker hoor!

Oproep tot 4e man voor KJ dus bij deze. Mag voor deze keer vast ook wel een 1e vrouw zijn, toch?

• 22 November 2007 - 14:40

Sjaak:

Dat is mooi @, Weet je zeker dat Erik R. niet met een ander team in zee gaat?

• 22 November 2007 - 14:45

Stam, zit jij in Grunn?

• 22 November 2007 - 14:46

GT:

Kan 'm ook anders stellen natuurlijk: zit Stam in Grunn?

• 22 November 2007 - 14:55

GT:

Bug & @: vanaf hoe laat kunnen jullie/laat maar ff weten of er nog animo voor KJ is? Ik heb een vierde, oftewel een 1e, gevonden en paraat. All the way from Grunn nog wel, dus Stam als jij een liftje nodig hebt om vanavond al terug naar de basis te komen... D'r gaat sowieso een autootje deze kant op :-)

• 22 November 2007 - 15:05

@:

GT, ik heb mijn toezegging aan Tiekink en Spekkie gedaan om te gaan pokeren. Dus die KJ-avond moet ik helaas laten schieten.

• 22 November 2007 - 15:52

GT:

Okay, KJ wordt dus niet meer wat vanavond. Volgende keer beter binnenkort..

• 22 November 2007 - 15:54

@ :

Overigens niets geen bezwaar tegen een vrouw als 4e man, Tiekink belde echter net voordat de 4e man/vrouw zich aandiende. Maar die KJ-partij komt er zeker nog eens!

• 22 November 2007 - 16:27

GT:

Is prima @! Ik vermaak me vanavond vast ook wel zonder klaverjassen, want ze komt evengoed.. Binnenkort wel ff een x met vier man afspreken idd!

• 22 November 2007 - 16:30

Eshuus:

Hallo!

• 22 November 2007 - 16:38

GT:

Zou je je niet ff voorstellen Mona?

• 22 November 2007 - 17:01

Een kwartetje, GT?

• 22 November 2007 - 18:13

Döpke:

Wil de heer Eshuus, d.m.v. deze bescheiden entree op dit gastenboek, misschien aangeven dat hij morgen graag mee wil naar Hengelo?

• 22 November 2007 - 18:52

Stam:

Mosterd na de welbekende maaltijd GT. Was al in het gele monster gestapt. Maar ga vanavond niet kaarten, maar vertrouw erop dat jij mijn stadsgenoot uit het hoge noorden ook op andere wijze kan onderhouden. Heeft trouwens een van de leden van dit belangrijkste medium na CNN toevallig nog in de West Twente gezien of er voetbalverslagen in stonden? Zag nl dat in het HNB de stukken de eindredactie niet overleefd hadden. Ik hoor het graag.
    Kunnen we voortaan 's nachts mooi bij Pluijmers een beetje op dat ding tokkelen ipv TMF kijken!

• 22 November 2007 - 20:28

Kaarten zijn binnen!

• 23 November 2007 - 08:08

GT:

Doe je ook mee kwartetten dan, Bakketi?

En jawel hoor Stam: dat is, met twee vingers in de neus en acht elders, weer pico bello gelukt. Geen zorgen dus daarover.

Jammer van die Groningense mosterd idd, die smaakt nooit zo best als je het eten al lang op hebt. Daar koop je bovendien weinig meer voor, zeg maar gerust niets.

Het ontbreken van een voetbalverslag in het HN viel mij ook al op. Oude tijden lijken te herleven. De West Twente van deze week heb ik niet opengeslagen; die ging linea recta, via een enkeltje, richting kattenbak...

• 23 November 2007 - 09:29

Stam:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehjj, goedemorgeeeeeen! Behoorlijk vroeg weer uit je mandje GT, dat na zo'n spelletjesavond...
    Vanavond lekker trainen in de blubber boys. Denk aan de verlanglijstjes voor na die tijd!

• 23 November 2007 - 09:44

GT:

Jazegels, er moest en moet gewoon gewerkt worden Schtamm, zowel hier als daar.. Een aardig vroegertje dus. 07.30hr. sharp stond dat computertje alweer aan, maar ik dacht van: "laat ik nou niet gelijk een berichtje gaan tikken, want straks maak ik nog mensen wakker, dan ben ik weer de gebefte hond, etc."

Thank God it's Friday! Vanavond studie: naar school in Borne: biljartles :-) Boeien..

• 23 November 2007 - 09:47

Bakketi:

Alleen als we met het kwartetspel van de C1OOO spelen, GT!

Stam, hoeveel bedraagt het te besteden bedrag voor het Sinterklaases feest?

• 23 November 2007 - 09:48

Bakketi:

Kut, het is alweer vrijdag, komt er weer een weekend aan!

• 23 November 2007 - 09:56

Stam:

7,5 Euro lijkt me een mooi bedrag, anders staan die nietsnutten van de jonge garde weer op de achterste benen. Als je er dan 50 cent bij doet van jezelf kan je net een krattie pils in de aanbieding halen. Iedereen een kratje bier en dan maar kijken hoever we komen.
    Er mist een s bij Klaasses Bakketi.
    Tijd voor een kwisje trouwens, want het lijkt een lange dag te worden at the office en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten...

• 23 November 2007 - 09:58

Bakketi:

Nee hoor Stam, hij is namelijk geen familie van Gerrit. Daar kom ik goed weg!

• 23 November 2007 - 09:58

GT:

C1000-spel? Ach welja, hoe meer zielen....Dat zijn heel wat kwartetjes, dus komt voor de Bakketi!

Verdomd ja, goed dat je het zegt man. Ik zie 'm idd al aankomen. Schat nu nog op zo'n vijf uurjes afstand van hier.. Allemaal weer achterom dus vanavond hè, niet vergeten.

• 23 November 2007 - 10:01

GT:

Ik ben voetbalkwismoe en weet wrs. de meest simpele vraag gewoon niét te beantwoorden. Dus van mij mag je losbarsten Stam, maar liever een ander onderwerp. Muziekjes?

• 23 November 2007 - 10:01

Bakketi:

Ben je gisteravond nog achterom geweest tijdens het spel der liefde, Gt?

• 23 November 2007 - 10:02

BAKKETI:

Er staan nog steeds twee vragen van mij open trouwens!

• 23 November 2007 - 10:02

GT:

Narrow escape Bakketi! Niemand mijn missertje op deze pagina gezien trouwens, of worden mijn berichtjes hier eigenlijk al lang niet meer gelezen? Rookpauze!

• 23 November 2007 - 10:03

GT:

Nou nou Bakketi, dat zijn geen nette vragen!

• 23 November 2007 - 10:15

Stam:

Paar hoofdletters die er niet horen en GroningEse mosterd... Was al genoteerd, maar wilde geen azijnpisser zijn.

• 23 November 2007 - 10:15

GT:

Allemaal lekker aan het teruglezen?

• 23 November 2007 - 10:19

GT:

GroningENse mosterd was het idd. "Leuk bedacht hè?" was m'n onmiddelijke reactie op eventuele azijnzeikerij geweest trouwens :-)

• 23 November 2007 - 11:06

GT:

Simon & Garfunkel! Ooh, we waren nog niet begonnen...?

• 23 November 2007 - 11:09

Stam:

Wie zongen er ooit over Joe Dimaggio dat een heel land naar hem keek?

• 23 November 2007 - 11:15

GT:

Nou Bakero, hier ben jij goed in, toch?

"Ik belde je op in het midden van de nacht.
    Als een vuurvlieg zonder licht.
    Jij was daar als een rustig brandende lantaarn.
    Ik was een sleutel die wel wat gedraai nodig had."

• 23 November 2007 - 11:18

GT:

Hey Stam, wat doe jij nou? Een beetje de vragen bij mijn antwoorden verzinnen?? Durf je wel... (Mrs. Robinson idd, van bovengenoemde gentlemen)

• 23 November 2007 - 11:19

Soul Asylum - Runaway train

• 23 November 2007 - 11:21

GT:

Wie is Paul David Hewson (zonder opzoeken svp) en wie heeft als tussennamen Frederick Joseph (idem) ?? Twee toppers..

• 23 November 2007 - 11:21

GT:

Klasse, ik wist dat jij dat kon B.!

• 23 November 2007 - 11:28

GT:

"Waar moet ik heen met mijn pijn?
    Ik ren weg, maar het blijft..
    Dus maak mij maar open, trek het er maar uit.
    Er zitten dingen van binnen die gillen en schreeuwen.
    En de pijn haat mij nog steeds.
    Dus hou me vast.......
    Net als die vloek, net als die verdwaalde..
    Je voedt het 1 x en dan blijft het.."

• 23 November 2007 - 11:29

Döpke:

Wel een vette LINE-UP hoor! ;)
    *Marc Benjamin
    *Benny Rodrigues
    *Bingo Players

Quality time in de Danssalon!!!! Een dikke line-up met vette shows en visuals. De avond wordt visueel ondersteund door VJ JMKK en gehost door MC Sensara. Zij zal zingend en MC-end het publiek opzwepen.Deze avond zal bol staan van het entertainment, candy girls en natuurlijk de beste beats!

• 23 November 2007 - 11:51

BR:

Dop, meld me aan als piano-slepper, kan ik er ook nog een keer mijn lamme vingers aan pijnigen..

• 23 November 2007 - 12:45

Stam:

Bakker ik zie dat we vanavond als vierde in de line up staan. Ben jij daar over gebeld?

• 23 November 2007 - 12:57

Bakketi:

@ Stam: Ja, het moest eigenlijk nog een verrassing blijven tot vanavond! Het is de bedoeling dat we regionaal, nationaal en uiteindelijk internationaal gaan! Vooral vanuit Italie schijnt er al veel belangstelling te zijn; komt waarschijnlik door de naam "BINGOLETTI"!

• 23 November 2007 - 12:57

waarschijnlijk!

• 23 November 2007 - 13:01

Stam:

Lijkt me tijd worden dat de heer Tootie dan maar ff een paar shirties regelt. Mits ie zich nog een keer laat zien. Waar is ie eigenlijk gaan samenwonen? In de Bermudadriehoek?

• 23 November 2007 - 14:13

GT:

Nog één helft reguliere speeltijd en twee minuten blessuretijd, dan is het weer zover.

• 23 November 2007 - 14:14

Cup a soup?

• 23 November 2007 - 14:18

GT:

Nee, Il Fino, Schluss, Le Fin, The End, weekend! Van Cup-B naar Cup-A-Soup gaan is nooit grappig trouwens..

• 24 November 2007 - 12:43

Hij staat...

• 02 Januari 2008 - 16:14

Suvee:

He Willy,

Sorry voor de late reactie!! Maar we hebben nu machtig veel plezier samen met Kiki.
    Ja ook nog veel succes! Ziet er allemaal indrukkewekkend uit.

Prins Suvee,

Bah, wat lekker!