Foute Duitsers???!
Blijf op de hoogte en volg Free Willie
12 Mei 2006 | Botswana, Gaborone
Nu in Namibie, lekker weertje en we lopen een beetje rond in Swakopmund. Een plaatsje aan de kust waar volgens mij alle foute duitsers uit WOII naar toe zijn gevlucht. Konditorei en Brotchens genoeg.
Vic Falls waren mooi, de laatste dag aan de Zambia-kant de waterval bekeken en inderdaad echt kletternat geworden. Een natte herfstbui is er niets bij. Bij het teruglopen nog een dame van hout gekocht. Het aantal souveniers dat ik nu heb loopt aardig op en ik moet straks het nodige als handbagae meesmokkelen.
In Botswana naar Chobi Nationaal park gegaan. Daar een boottocht gemaakt over de Chobi river. Dat was best wel lachen, want we deelden de boot met ongeveer 30 anderen en daaronder waren ook enkele Aziaten. Bij elk dier dat ze zagen zaten ze te gillen. Dat ze het niet door hebben dat de dieren er dan behoorlijk snel vandoor gaan, hadden ze niet door. Het ging ongeveer zo: Buffalo! Where? Buffalo Buffalo!!!! en de rest van de groep; sssssssttttt!! was erg grappig. Dit ging dus de gehele tijd zo door.
In Maun aangekomen daar weer veel kip en vlees gegeten, ben nog steeds niet bbq moe. De eigenaar vertelde dat we erg gelukkig waren want we zaten middenin in hagelbui met een plastic zak de bbq droog te houden. Hij woonde nu al 35 in Botswana en had nog nooit hagel gezien. Het is maar wat je gelukkig noemt.
Amerika Paul is daar ook afgestapt en gaat nu weer naar Kenia toe om daar op een boot te stappen dat een zeiltocht richting de seychellen eilanden. Lijkt mij een mooi avontuur.
In Etosha de zoutpannen bekeken met het wild dat er om heen loopt. Het wild dat we tijdens de game-drive zagen viel een beetje tegen. Veel springbokkies. 's Avonds bij de 'waterhole' nog wachten op dieren die gingen drinken. Ik had mijn slaapzak meegenomen om daar een groot gedeelte van de nacht te blijven. Gestoken door veel muggen, maar op het eind toch nog beloond met twee neushoorns die een kleintje bij zich hadden. Vooral de ivoren neuzen tegen elkaar met de daarbij behorende klank was super mooi.
De volgende ochten al om 05:30 uur bij de gate om de game-drive te maken, klein foutje: de gate ging pas 45 minuten later open.
Eergisteren naar een cheeta park gegaan. Het is een klein beetje een dierentuin idee, maar hier zijn de meeste cheeta's gevangen op boerenland omdat ze anders door de boeren worden af geschoten. Leuk om ze zo van dichtbij te zien. 's Avonds natuurlijk weer een bbq!! De ochtend erop gingen we naar het huis van de eigenaar om daar vier tamme cheeta's te zien. Je mocht ze ook aaien, erg grappig.
Op weg naar Swakopmund nog gestopt bij Cape cross, daar leven een van de grootste populatie zeehonden. Mooi gezicht maar waarom ze zo moeten stinken? Ik heb geen flauw idee.
Nog een paar weekjes en dan is het avontuur al bijna afgelopen, heb nog steeds veel zin en vermaak me prima.
Heb begrepen dat Holten A1 misschien kampioen kan worden, dus vanuit een warm Namibie wens ik ze veel succes.
Groeten aan iedereen.
12 Mei 2006 - 12:04
Wilma:
He Willie,
Lees gelukkig niks meer over malariaverschijnselen etc.
Voorlopig zal een dierentuin als Artis je wel niet meer zo boeien als ik dit allemaal lees.
Geniet en ben ooooooooo zooooooooo benieuwd........ -
12 Mei 2006 - 13:14
Döpke:
Willie, je kunt daar vrij goedkoop parachutespringen en met een quad door de woestijn scheuren. -
13 Mei 2006 - 20:31
Gerrie:
leuke en spannende verhalen geniet er nog een paar weken van hier gelukkig weinig nieuws Esther en Bas zijn druk met het huis wordt wel mooi -
14 Mei 2006 - 15:37
Fam. Massing:
Al bij de Himba's geweest?
Groetjes uit Nootdorp -
15 Mei 2006 - 08:50
Stam:
Fluijm, ik mail vanuit hotmail naar je toe maar die baggekomt niet aan heb ik begrepen. Beleid van de Waerdenborch.. Geen hotmail ontvangen, net of je alleen maar ralle shit vanuit hotmail krijgt. Ik zal vanmiddag wel ff mailen woensdag, dan bij Boks vanuit outlook. Hier al twee weken lekker weer. 28 mei naar Drap, dit maal weer met grote verloting omdat onze reguliere chauffeur in donker Afrika met foute Duiters aan de bbq zit. Ik moet meeloten van de boys, verlies ik dan mag ik ook geen pils. Dikke lul!!! Ik spreek je. Nijland watch mijn rug! -
16 Mei 2006 - 09:23
Frits:
Wilfred bedankt voor je warme reactie en gefeliciteerd met je nieuwe aanstelling. -
16 Mei 2006 - 10:38
BUG:
He stam hoe was jou stukje in de krant eigenlijk ?
16 Mei 2006 - 10:44
BC-tje:
Bug, denk aan de spelling van bezittelijke voornaamwoorden! Heeft Willie een nieuwe aanstelling in Holten op school?
Later......... -
16 Mei 2006 - 11:27
w alsjeblieft BC -
16 Mei 2006 - 12:45
Stam:
Stond in dat ik liever op het terras wilde zitten dan op het veld staan. Lijp!!! Ha ha. En dat ik de wedstrijdbal niet mocht houden, maar een paar zinnetjes hoor. Willie nieuwe aanstelling, goh dat had ie vast niet verwacht ahum....... Ik ga daar ook werken, mooi een jaartje ertussen uit en dan gewoon weer met open armen worden ontvangen. Net als de VV HOlten deed met Nijland eigenlijk, zullen dus wel een paar zevenklappers worden voor Willie de komende twee jaar op school... Weet iemand hoe laat die A-tjes trainen vanavond?
16 Mei 2006 - 13:24
BUG:
Kan me niet herinneren dat BC met open armen is ontvangen hoor ? En dat bleek ook terecht te zijn met een gemiddelde van 0,3.
16 Mei 2006 - 14:30
BC-tje:
Stam, je mag er ook gerust een aantal jaren tussenuit hoor. Ik denk dat veel mensen dan opgelucht kunnen ademhalen. En wat die zevenklappers betreft, denk ik dat mijn gemiddelde hoger ligt dan dat van jou dit seizoen!
later......... -
16 Mei 2006 - 14:52
Stam:
Qua minuten, nooit man! Ik heb heel wat minder minuten gepeeld dan jij hoor. Dan vergeet je ook nog de vijf assists die ik in korte tijd ook nog moest geven... 13 wedstrijden, waarvan helft als invaller. Nou daar ga jij wel overheen dacht ik zo. Maar ik denk dat buitenstaanders deze discussie, over wie er het minst slecht was, niet echt serieus zullen nemen. Dus laten we het over het weekend hebben. Programma? -
17 Mei 2006 - 08:30
Stam:
Gister met de oude Bug getraind met de A-tjes. Anderhalf uur lang hollen, das nog eens andere koek! Veld knetterhard! -
17 Mei 2006 - 09:57
BUG:
Jezus wat is dat veld hard zeg , heb er nu nog last van !! Die rekensom over julie gemiddelde zie ik graag -
17 Mei 2006 - 12:17
BC-tje:
Nog leuker wordt het als we jouw gemiddelde erbij gaan pakken, luie Bug! -
17 Mei 2006 - 12:21
Stam:
BC misschien dat je vader een keer wil turven bij Bug? Hoe staat het met het programma tijdens ons weekendje Kerkdriel? Brabantse nachten zijn lang..... -
17 Mei 2006 - 12:57
BUG:
Niks mis met mijn gemiddelde volgens mij , heb volgens mij net zoveel wedstrijden gespeeld als jullie 2 bij elkaar en dat geldt voor de trainingen volgens mij ook . Wie is er hier nu lui ??? HAHAHA -
19 Mei 2006 - 11:40
Retejong:
Jongens ik heb gehoord dat de pils vanavond op is.... Kusje van het Retejong op jullie eikels! -
19 Mei 2006 - 13:21
BC-tje:
Dat wordt weer genieten vanavond heren. Jullie weten toch nog wel welke flapdrol retejong is vanavond of niet? Wat zullen wij zijn "BACK WATCHEN" als hij weer eens naar de koelkast loopt om een kratje te halen of de flesjes van de dopjes moet ontdoen!!!!
Later....... -
19 Mei 2006 - 14:33
BUG:
Of laten hem richting boer biet fietsen om pils te halen ? -
22 Mei 2006 - 06:34
Free Willie,
Gistermiddag heeft Holten 1 met 4-1 gewonnen van oud-holten 1. In dit team speelden o.a. mee: Landeweerd, Henk-Jan Nijenhuis, Remco Wissink, (mooie)Hans Wissink, den Heijer, Moate, Bas Tuitert, Erwin Leurink, Marco van Menum, Botox, De Menne, Freek Knapen, Arno Knapen, Jalving en Spekreijse. Volgens mij mis ik nog een aantal namen. Trainer was Hendry Bronsvoort. Was wel een geinige wedstrijd. Ga nu naar de koffie........
later -
22 Mei 2006 - 13:21
Stam:
Twee ruime overwinningen op rij Fluijm, zonder de oude BC... Ik weet niet of er een verband is.. Daarna erg gezellig trouwens, zowaar een keer een volle kantine. -
22 Mei 2006 - 18:22
BUG:
BC dat was toch die reserve grens ??
22 Mei 2006 - 19:23
BC-tje:
Oh wat ben jij erg BUG! Vieze luie Asconadealer! Ik wil niets meer met je te maken hebben.....
Kun je wel denken dat je Bas T. gisteren uit de wedstrijd hebt gespeeld..................Dit is nog geen reden om mij te kleineren en me reservegrens te noemen.
Later! -
22 Mei 2006 - 20:28
Stam:
BC nog ff naar de Hoeve met hemelvaart? Niet zo gepikeerd reageren op onze eigen Gentile he..