Puffen in de Sahara!!!!!
Blijf op de hoogte en volg Free Willie
08 December 2005 | Mauritanië, Nouakchott
de laatste keer dat ik jullie berichte was het een graadje of 28, de afgelopen dagen zijn we verder landinwaarts gegaan en daar werd het pas echt warm. Tussen de 30 en 42 graden. Wat we onderweg o.a. zagen was natuurlijk veel zand, stenen en grote kale rotsen. af en toe een paar dorpjes, verdwaalde kamelen en zo nu en dan een voorbijganger. Elke uur werden we wel aangehouden door de plaatselijke gendarmerie en die heeft natuurlijk maar weinig te doen als er af en toe een verdwaalde auto langs komt. Warm, dus veel water drnken en in de schaduw! De oase gelukkig gevonden: blijft een grappig gezicht om uit het niets pakmbomen en een kabbelend beekje te zien. Daar natuurlijk ook even gezwommen. De laatste twee dagen in chenguttie gebivakeerd. Deze oude stad die bijna opgeslokt is door het zand, staat op plaats nummer zeven van de heiligste plaatsen van de islam. Heb er weinig van gemerkt, behalve dat je om vier uur 's nachts wordt gewekt door een kerel die het nodig vind om uit de moskee aan iedereen te laten weten dat je moet gaan bidden. Als je die niet hoort doet hij het gelukkig ook nog om vijf uur en om half zes. Wakker ben je dus wel. Aangezien alles van ver moet komen, staat er weinig op de menukaart. Je kon bestellen wat je wilde, maar uiteindelijk kreeg iedereen een broodje met ui, saus en een beetje vlees dat van een kameel geweest kon zijn.
Helaas mag ik niet meer op het dak zitten, ik vond het wel geinig om met topsnelheid de wind te voelen, maar onze chauffeur vind het te gevaarlijk.
Morgen naar het strand en een beetje niets doen, daarna verder landinwaarts en over een paar dagen hopelijk in Mali.
Daar zal het internet verkeer nog trager zijn. We zien wel of ik alles nog kan openen.
Het ga jullie goed en hou me op de hoogte......
Groetjes
08 December 2005 - 22:38
Wat een drama Wildfred!!!!!!!!! -
09 December 2005 - 07:59
Eddie:
Dat zijn dan de betere temperaturen Willie, hier in Holland is het weer zwaar afkicken met een graad of 5!!! -
09 December 2005 - 08:54
Edwin Van Bergen Henegouwen:
Je hebt gelijk Joop! Wanneer ga je trouwens weer naar de kapper om je Lankhaar te knippen -
09 December 2005 - 09:00
BUG:
Hé BC-tje er komt een scout langs vanavond voor jou . Al wat gehoord uit Oostenrijk ? -
09 December 2005 - 10:38
Goedenmorgen heren voetballers!
Bug, ik heb een aantal berichtjes teuggekregen, maar nog zonder resultaat tot dusver. Ik verwacht dat hier zeer binnenkort verandering in komt. Who the fuch verschuilt zich achter de naam Joop Lankhaar? Zijn jullie allemaal al klaar voor het oud-hollands kontjetrappen op Jopie's billenpartij vanavond? Daarna uiteraard een paar HJ'tjes naar binnen werken en even het één en ander bespreken over ons januari uitstapje. Ik hoop snel iets van jullie te horen! Maak de berichten niet al te groot, bespaar de energie voor het partijspel van vanavond. Ik zelf ga dan waarschijnlijk de magische 40-punten grens naderen!
Tjoo en laters! -
09 December 2005 - 11:11
Heal:
he willie
heb je een persoonlijke mailpagina voor BC en stam geopend? halve ochtend voetbalverhalen gelezen! mooie verhalen. Gaat in iedergeval goed met de reis lees ik. heb ff patronen bij freek gehaald dus we kunnen oud en nieuw weer goed inluiden. nog steeds benieuwd naar de fotoooooooo's -
09 December 2005 - 11:25
BUG:
Zorg er dan voor dat je bij mij in de partij zit want ik wil vanavond weer 3 punten pakken . En Joop zijn aars zal het voelen !!
Tjeeeee -
09 December 2005 - 12:55
Stam:
Vanavond kan een ieder opstappen op de zegekar die al een paar weken door mij en Edje wordt voortgetrokken. Dus wees er op tijd bij! Daarna ff Jopie de ziektewet in knallen, lijkt me niet fijn rijden met een uitgescheurde aars. Wie komt er toch scouten dan? Vaag hoor, niet al te snugger iemand. Stuurt drie keer hetzelfde bericht. Gisteren nog ff gemsnd met Fluijm, maar kwamen er meer bij en toen raakte ik het spoor bijster. Ik vermoed dat JB EvBH is, Joop LH weet ik niet. We moeten gewoon naar Kabouter kost geen drol man! Drinks for weinig! Houd de benen bij elkaar en tot vanavond! -
09 December 2005 - 14:01
De Scout:
Ook de scout maakt wel eens foutjes hoewel het dit keer de partner van de scout was.Hoe laat start de training en misschien nog wel belangrijker: hoe laat eindigt de training?? -
09 December 2005 - 14:13
Stam:
We laten natuurlijk niet zomaar elke scout op het sportpark toe, van welke club bent u? We zijn meestal om een uur of half tien wel uitgebald. -
09 December 2005 - 14:17
Joop Lankhaar:
Het wordt steeds gekker hier op de site, al die leugens van abc-tje en stam, die alleen maar kan winnen als hij keeper is.Voetballend heeft hij nog niet veel punten gehaald dit seizoen. Wilfred wederom een leuk verhaal, maar bel je me nog weer eens? groeten -
09 December 2005 - 14:21
De Scout:
Dan denk ik dat ik tegen 21 uur een bakje koffie pak en dan het laatste gedeelte van de training even ga scouten. Gebeurd er verder nog iets bijzonders? Ik las iets over anusje raken of zo. Drinken julie al uit flesjes of is het nog steeds die bagger uit de dommelschtank? -
09 December 2005 - 14:23
Stam:
Hier moet ik Joop tegenspreken, laatst op de ijsbaan als voetballer punten gepakt en in die nieuwe zaal ook al, waarbij ook nog eens 6 maal het netje gevonden werd! Dus Joop, goede voorlichting voortaan. BC de buurvrouw hier vraagt of jij je voornemen om iets te doen met de buurt met de jaarwisseling nog wordt omgezet in daden. Trouwens overwinning is overwinning al hang ik in het wandrek!!! -
09 December 2005 - 14:44
Hunter:
Heb weer een hoop berichten gemist zie ik. He Mark die buurvrouw waar Stam het net over heeft is toch niet toevallig de buurvrouw waar ik regelmatig die pabopakketjes naar toe breng?? Dat zou dan inderdaad voor jou een mooi oudejaarsavond betekenen Mark?? Hoeveel punten heb jij van die bijna 40 "gekocht"? Om dit puntenaantal te behalen moet je toch minimaal 13 keer hebben getraind dit seizoen. Of krijg je voor kijken ook punten? Ik hoop voor je dat je vanavond de punten pakt BC-tje, want je kunt niet blijven teren op die Panna bij Oans. Is er nog iemand die vanavond een fototoestel of camera mee gaat nemen en die Rode billen van Joop gaat vastleggen voor het clubblad? Ik zie jullie vanavond, laters -
09 December 2005 - 15:23
De Scout:
Zouden de heren voetballers niet eens iets minder moeten lullen op deze pagina, maar eens i.p.v op de training, in de competitie eens wat puntjes moeten pakken!! Het welbekende degradatiespook is al boven het sportpark zichtbaar. -
09 December 2005 - 16:08
Tim:
zielig hoor scout, misschien kun je je eigen naam eens vermelden, dat is pas triest!!!!!!! en je hoeft het niet te lezen???? -
09 December 2005 - 16:17
Stam:
Wat is dat voor scout? Geen liefhebber dat heb ik al wel door. Punten pakken, harder werken bla bla bla -
09 December 2005 - 16:34
Joop Lankhaar:
Ja die scout is een loser, waar bemoeit ie zich mee. Scout je bent een hondelul! -
09 December 2005 - 16:56
De Scout:
Rustig maar jongens, het was maar een grapje. We drinken er wel eentje na de training als ik uitgescout ben. ha ha. -
09 December 2005 - 17:17
Henk:
Als jullie net zo voetballen als praten op deze site wordt H V C nog kampioen -
09 December 2005 - 17:33
De Scout:
Juist Henk, zo mag ik het horen. Altijd hebben ze een grote mond, maar als het moet gebeuren geven ze niet thuis. Al zet je Johan C. voor de groep het wordt nooit wat. De echte supporters irriteren zich hier al jaren mateloos aan. Mietjes dat zijn het! Ligt er een beetje sneeuw dan worden er al weer zaalschoentjes aangetrokken. Nee dat was vroeger wel anders. Gewoon trainen in de sneeuw en in de korte broek natuurlijk. Ach, vroeger.... -
09 December 2005 - 17:38
Heren,
Wat zie ik. Is dat Hendrik van der Pluijm, de voormalig rij-instructeur die zich bekommerd over de HVC. Moet je toch goed doen al deze belangstelling voor zoonlief. Ik verwacht ook nog eens een berichtje van de kluizenaar uit de Oranjestraat. Ja, dopke meld jij je ook maar eens. Alleen lachen zeker om deze verhaaltjes! Neem een voorbeeld aan je voormalig buurman, de zoon van de fietsenmaker. Hij gebruikt zijn werktijd bij BOKS nuttig en komt met de regelmaat van een Zwitsers-uurwerk een bezoekje brengen aan de site van je broertje, om lief en leed met de Holtense (en Dijkerhoekse) gemeenschap te delen. Jongens vanavond weer de wei in om het gevecht om de nodige punten. Misschien kunnen we door inzet dat degradatiespook verdrijven uit de omgeving van meermanskamp. Wil de scout zich overigens even bekend maken. Ben jij dat Arno Knapen? Nog geen positief nieuws te melden vanuit het immer vriendelijke oostenrijk. Krijg tot nu toe allen maar afwijzingen. Alsof ze het kunnen ruiken! Toch onze hoop dan maar vestigen op Willen Wolter, en al onze kaarten spelen op Gerlos. Kun jij iets voor ons betekenen Wouter? De messen zijn geslepen voor vanavond. Ik wil proberen vanavond een stok te steken in het wiel van de zegekar, waarop Stam en Edje zich begeven. Jongens tot zo! -
09 December 2005 - 17:40
Hunter,
Jij neemt het niet zo serieus met je beroepsgeheim of niet? -
09 December 2005 - 17:43
Even vergeten!
Naast het uiteraard boeidende gevecht op de heilige grond van Meermanskamp wordt er uiteraard ook weer een onvervalste spelletjesavond georganiseerd vanavond na de training. Willen jullie hier ook scherp en gedisiplineerd spelen! -
09 December 2005 - 17:54
Federik Punt Draad:
jullie moesten allemaal maar eens met de billen bloot met de training -
09 December 2005 - 18:30
A.knapen:
g.v.d Nijland. -
10 December 2005 - 09:27
Mr. X:
morgen zeker weer in de zaal trainen !!!!!
watjes............ -
10 December 2005 - 10:19
VV Holten:
Gezocht een ambititieuze, capabele en serieuze trainer voor het tweede elftal van de VV Holten. Wij bieden u uitstekend spelersmateriaal met veel potentie. Tevens bruist deze groep jonge gasten van gezelligheid en wordt u geassisteerd door een leider die qua voetbalverstand zich kan meten met de allergrootsten. Verdiensten wordt later over gepraat, wij hebben nl. de gewoonte bij Holten alles uit te stellen om zo te hopen op afstel. Voelt u zich geroepen om kapitein te worden van deze ondergaande Titanic neem dan contact op met onze POC. Zie Meermenneke, staat op een van de twee voetbalbladzijden... -
10 December 2005 - 10:33
10:
Nijland op 11 -
10 December 2005 - 11:31
BC al ontwaakt? Nog laat gemaakt? -
10 December 2005 - 12:37
Mr.x:
dasjes al uit de kast gehaald jongens!!! vergeet de handschoenen niet. w....................... -
11 December 2005 - 10:54
Bas:
Iets anders dan voetbal:
80% woestijn in Mauritanie lees ik op internet, voorlopig zal er voor je niet veel veranderen.
Als je mazzel hebt kun je nog wat meemaken in de hoofdstad Nouakchott waar je nu zit:
Na een mislukte poging tot staatsgreep in juni 2003, vonden er in augustus en in september 2004 nog twee pogingen tot staatsgrepen plaats in Mauritanië. De couppoging van juni 2003 was na twee dagen van gevechten in de hoofdstad Nouakchott bedwongen.
En iets verder lees ik:
Op 3 augustus 2005, werd nogmaals een staatsgreep gepleegd, terwijl president Taya zich in het buitenland bevond De staatsgreep verliep zonder geweld. De president en zijn regering werden afgezet.
Mocht je een legerbaas genaamd kolonel Eli Ould Mohammed Vall tegenkomen doe dan aardig (nu de baas in Mauritanie)
Nog een laatste leuk nieuwtje:
Vrouwen zijn, zoals in veel islamitische landen, juridisch achtergesteld. Zo telt bijvoorbeeld de stem van twee vrouwen tegen die van één man.
Hoe staat het met het per. syst?
Groeten aan Janine! -
12 December 2005 - 11:56
Goedenmiddag,
Vertel me over de kerstmarkt in Markelo. Nog spannende dingen beleefd? -
12 December 2005 - 13:44
Stam:
Weinig spannends gebeurt. Rustig pilsen en om een uurtje of 8 huiswaarts gegaan. Er werd nog wel ff keihard gemat in Bill! Glazen vlogen van de tafels en man in blote buik maaide wild om zich heen. Grappig! Bij Boks heb ik nu de belangrijke taak van de kerstboom optuigen op me genomen. Mijn scanner is nl. defect, vind ik zooooo erg!
Rudie vroeg zich af wat wij toch in godsnaam op dat briefje hadden geschreven, maar hij kon lezen dat we niet nuchter waren... Jij was trouwens erg snel vertrokken uit de Kantine BC! -
12 December 2005 - 16:42
Guus:
Via deze onsympathieke weg, probeer ik te solliciteren naar de functie van trainer bij jullie plaatselijke trots, Holten 2. Aangezien mijn ervaring als hoofd uitvoerder bij Smittak, acht ik mijzelf in staat dit zinkende vlaggenschip van de untergang te behouden. In verband met verschillende neven-functies ben ik niet in staat op zondagmorgen langs de lijn te staan, dat laat ik aan mijn hulp-trainer Lucas over. M.b.v. e-mail contact probeer ik op de hoogte te blijven van de verrichtingen van de jongens, waarbij ik de verdere tactische rompslomp over laat aan het overig goed ingespeelde, volwassen team. Ik verwacht spoedig een reactie, heb nog meer projectjes lopen!
Hoogachtend Guus. -
13 December 2005 - 08:51
BUG:
Zo ben weer boven water ff een paar dagjes off-line geweest , wie zijn al die onbekenden toch ? Mr.X ?? ken wel een Mr.T Is iedereen weer fit voor vanavond , de uitslagen van afgelopen weekend waren niet echt gunstig hoorde ik. As weekend zullen er dus 3 punten gepakt moeten worden tegen Dalfsen !! -
13 December 2005 - 08:51
Annemiek:
net even je reisverslagje door zitten lezen, leuk, maar een persoonlijk verslag lijkt me leuker... met foto's. Heb ondertussen veel slechte verhalen over je gehoord. Je mag dus blij zijn dat ik me verwaardig om jou te schrijven. Volgens mij heb je het geweldig. Hier niks nieuws onder de zon, want die is er niet.
Kus, Annemiek -
13 December 2005 - 16:26
Mr. T.:
Ik hoorde dat mijn naam werd genoemd, ben ik niet blij mee, Bug. Kom niet graag in het nieuws. Waar gaat deze hele site in godsnaam over, expeditie Robinson? Suske en Wiske en de Melaatse Mauretaniers? Tup en Joep in de jungle??
Toch de groeten, behalve.. -
13 December 2005 - 16:31
Kennen jullie die man, die weer 3 puntjes aan zijn totaal gaat toevoegen? -
13 December 2005 - 17:50
Bug:
je loopt er nog ongeveer 50 achter Bc-tje -
13 December 2005 - 17:53
Joop Lankhaar:
Arafat was zijn sjaal kwijt, hij had zijn yasser over gehangen -
13 December 2005 - 17:55
Joop Lankhaar:
Roken: het blijft een teer onderwerp -
13 December 2005 - 21:46
Stam:
Joop Lankhaar kan zo Carré in! Wat een grappenmaker is die man...
Nou wie heeft de puntjes vanavond in zijn zak gestoken? Zelf een tentamen afgelegd, ja Pluijm zo tussen het bijhouden van jouw site door wordt het schoolgaan niet vergeten. Wouter B. AL in Oostenrijk aangeland? Check even een pensionnetje voor de boyz. -
14 December 2005 - 09:23
BUG:
BC wil je mijn naan niet gaan gebruiken !! Lankhaar, Jeroen is zijn das ook weer kwijt weet je daar meer van ??
Stam het was gisteren avond jong tegen oud dus dan weet je wel hoe dat is afgelopen. Wouter een 2/3 kamer appartement is ook goed hoor ! liefst met ontbijt service . -
14 December 2005 - 13:35
Goedenmiddag heren,
Uiteraard weer die drie punten kunnen toevoegen aan mijn, toch al niet onaardige, totaalscore. Uiteraard heeft oud gewonnen van jong. Maar voor wie het heeft gezien zou je denken dat ik bij jong had moeten horen. Als een dartel en jong veulen, voorzien van een elegante souplesse, heb ik oud de overwinning kunnen bezorgen. Bij het spelen met een handicap,(het één keer raken) bleek overigens weer een flink aantal spelers door de mand te vallen. Oans en Bug zijn nu niet bepaald de jongens van het one-tutchsysteem. Misschien wel bij het melken van de koeien of het verkopen van auto's, maar bepaald niet bij het spelletje, dat al in 1533 in Engeland werd beoefend, het football. Een voordeel voor de daarnet genoemde jongens zou kunnen zijn dat in die tijd de bal nog mocht worden beroerd met de hand. Deze games werden "Shrove Tuesday" genoemd. Ze werden een dag vooraf aan het vasten gespeeld. Bug, dat appartement dat Wouter voor ons gaat regelen mag best wat kleiner zijn hoor! Als er maar 3 slaapplaatsen zijn is het tocht genoeg? De rest is niet zo belangrijk. Ik hoop dat Willem Wolter deze site nog eens weer gaat bezoeken binnekort, zodat hij op de hoogte is van onze komst. Jongens tot horens.
Later -
14 December 2005 - 13:59
BUG:
BC het maakt me niet uit als er maar een bed staat er verwarming is een douche en mijn ontbijtje klaar staat vind ik alles prima en het liefst nog op loop-afstand van de piste en de kroeg .
Volgens mij maakte ik 2 goals en gaf ik 2 assists toen ik de bal 1x mocht raken vriend Nijland , en vergeet ook niet die fluwele diepteballen waaruit jij mocht scoren niet !! -
14 December 2005 - 14:49
14 December 2005 - 14:58
Stam:
Hee wijsneus met je mooie verhalen over voetbal die je waarschijnlijk zelf moest opzoeken op het net. tutch???????? Touch! Hoop niet dat jij die koters al een woordje Engels moet leren. Nederlands is ook al lastig lees ik: binnekort... Ga echt niet zeuren hoor, maar als je zelf wijs gaat doen dan kan ik het niet laten je te kapittelen over dit gedrag. Wolter moet idd iets van zich laten horen indien hij zich daar al in week vier van zijn verblijf tot koning wil laten kronen van Gerlos omdat hij dé Kearls op bezoek had! -
14 December 2005 - 15:05
Joop Lankhaar:
Die bug, die moet wel heel erg goed zijn in voetbal als ik het zo allemaal lees, tsjonge jonge wat vind die kerel zichzelf geweldig!!!!!! -
14 December 2005 - 15:11
Joop Lankhaar:
Even een paar voor die jongen die zich Stam noemt, tot nu toe mijn enige fan.Word bokser: meer kans op slagen.
Doodgaan is stoppen met sterven.
De barman was klein maar tapper.
Kwaliteitslingerie is bijzondergoed.
Ik ging hem een trap verkopen, maar hij woonde op het gelijkvloers -
14 December 2005 - 15:17
Stam of BC-tje kap nou eens met je Joop lankhaar gezeur!! -
14 December 2005 - 15:40
Stam:
Omdat mijn haar wat langer is noem ik me nog geen Joop Lankhaar!
Joop heeft wel weinig te doen als ie de hele dag van die woordgrapjes kan bedenken. Of is hier sprake van plagiaat en haalt Jopie deze grapjes van het net?? -
14 December 2005 - 15:54
Mr. X:
Kennen jullie Bjorn Verontrustebiel? -
14 December 2005 - 15:55
Hier lul je je niet meer uit Stammie!!! -
14 December 2005 - 16:53
Stam:
Weet niet waar je het over hebt BUG, maar je weet dat ik me overal uit kan lullen! Ik wil morgen veel minstens over de 70 reacties zien. Nu lekker aan de gamba's. T-t-t-t-t-tjeeeeeeeee!!!!!!!! -
14 December 2005 - 18:10
Stam,
Houd jij je nu maar lekker bij de Nederlandse taal. Voor het spellen van dialect ben je niet in de wieg gelegd, lulhannes! -
14 December 2005 - 20:04
A.knapen:
Hallo, zijn er nog mensen die vanavond willen klaverjassen? Op www.gamesquare.nl kun je met en tegen elkaar spelen. Wel eerst even inloggen en vervolgens naar Amsterdams klaverjassen gaan. Arno 76 wacht op u. Wel met herkenbare naam, ik wil graag weten van wie ik win!! -
14 December 2005 - 20:21
Stam:
mannetjes... ga niet te laat naar bed vanavond anders ben je morgen niet te genieten! -
14 December 2005 - 22:41
Wie is de mol??? -
15 December 2005 - 07:51
Stam:
Wie plaatst dat laatste bericht onder mijn naam. Snap dat iedereen graag Stam wil zijn hoor, ik hoop dat je ervan genoten hebt. BC is binne( )kort ook dialect ja???????? En als je het echt in het dialect gespeld had dan wat het tutsj! Kindjes in Heeten kunnen mooi met zijn allen naar de huishoudschool met zo'n leraar! -
15 December 2005 - 07:53
Stam:
waS het tutsj, tikfoutje voor dat die pseudo-leraar uit Heeten dat op gaat merken.. -
15 December 2005 - 08:58
BUG:
Wel zielig dat iemand niet zijn eigen naam durft te gebruiken maar wat nog erger is onder een naam van een ander gaan reageren , TRIEST hoor !!
En ja Joop ik vind mezelf ook geweldig , dat jij daar problemen mee hebt . -
15 December 2005 - 09:08
Joop Lankhaar:
Daar heb ik geen problemen mee hoor meneer BUG, maar het viel me gewoon op dat jij zo idolaat van jezelf bent, vandaar. -
15 December 2005 - 09:19
Hoi Wilfred,
na al dit gelul wil ik eigenlijk ook wel eens weten hoe het met jou gaat daar in Hongarije, leuk om al je verhalen te lezen, geweldig avontuur. Je zou toch ook nog naar Afrika gaan? hoop snel weer een verhaal van je te lezen in dit gastenboek,
groetjes -
15 December 2005 - 09:21
Stefan Binnenkant Paalman:
Hardcore!!!! -
15 December 2005 - 10:01
Stam:
BC denk jij nog aan het inschrijven voor de triathlon? Kan v.a. vandaag hoor ik hier op kantoor. Ik schrijf me vast in op het terras die dag om onder het genot van 6359 pilsjes te genieten van de inspanningen van BC verkleed als gummibeer!! -
15 December 2005 - 11:57
BC-tje:
Stam, ik denk dat ik tegen die tijd wel weer één of andere vage blessure simuleer. Je kent me toch! Al iets gehoord over Willem Wolter? Ik kan het overigens niet accepteren dat jij zoveel pils gaat drinken op de dag van de triathlon! -
15 December 2005 - 15:42
Wouter B.:
Hallo mannen,
hier gaat alles goed. net aangekomen. ik heb een oostenrijks nummer. sms daar evne heen wat je precies wilt
00436646385405 -
15 December 2005 - 16:54
Joop Lankhaar:
Is die BUG?? niet de meest begeerde vrijgezel van Holten?? Mannen, hou je vrouw aan 't lijntje -
15 December 2005 - 17:52
Kamille Jansen:
Toffe site, mooi dat het zo goed met je gaat wilfred, heb je trouwens nog steeds met die Annet? veel plezier in Afrika en hoop je gauw weer eens te spreken, groetjes kamille -
15 December 2005 - 17:54
Joop Lankhaar(de Echte):
Wie schrijft er onder mijn naam???? Ben hier niet erg content mee, degene die dit op zijn geweten heeft zal boeten!!