pech met de truck
Blijf op de hoogte en volg Free Willie
19 November 2005 | Marokko, Rabat
We hebben Fes inmiddels verlaten. Het meisje met het buikje was leuk om te zien, de taxirit naar de camping terug was spectaculairder!
Nu in de hoge atlas, daar al in de sneeuw gestaan. Maar helaas de versnelling heeft het begeven, moesten we achterwaarts de berg weer af, stuurfoutje en we zaten vast tegen een betonnen muur die ons moest behoeden voor het neerstorten. Duwen lukte niet, hebben we maar een stuk van de muur weggebikt. Het uitzicht was daar super mooi dus dat was een pluspunt. De tent langs de kant van de weg maar opgezet en hout zoeken voor een kampvuurtje. Was ook wel nodig want snachts vriest het bijna. Echt warm is het dan in het tentje ook niet.
onze chauffeur is met iemand uit de groep de gehele avond bezig geweest, echter zonder resultaat.Vandaag weer geprutst en we konden heel voorzichtig richting dorp rijden, zetten we de truck bij een garage neer wordt de eigenaar toch heel erg boos en begint in het Arabisch de hele boel bij elkaar te schelden.dus de wagen er maar uit gedrukt.
hopelijk lukt het vandaag.
Zit hier nu te typen en ben met korte broek en tshirt naar het dorp gelopen maar het vriest alweer bijna en ik moet nog een uurtje terug lopen, misschien kom ik een taxi tegen. Als alles goed gaat gaan we morgen een kameeltocht maken door de woestijn en overnachten bij de Berbers.
Later geplaatst:
Overnachting gaat dus niet meer door, de truck is toch erger stuk dan eerst gedacht, blijken we met een klungel op stap te zijn. Alles bij de motor is stuk.we wachten nu op antwoord uit Londen.Of er komt een nieuwe truck of hij gaat hier in de revisie.we zien wel maar het is wel kloten!!!
Vannacht mochten we op het dak van een pompstation slapen.Natuurlijk konden daar geen haringen in de grond, dus het was in de buitenlucht.wel koud,maar het went.
de groeten allemaal
en tot roddels
20 November 2005 - 10:10
Eddie:
Pluijm, landkaart kun je aanpassen onder je admin account. Plaats intoetsen of landkaart pinpointen!
Verders mooi om al je reiservaringen te lezen!
Gr,
Eddie -
20 November 2005 - 10:40
Bas:
Het begint meer op een Camel Trophy te lijken. Zo maak je nog is wat mee daar! Succes op de Kamelen. Een Groet uit Nijkerk! -
20 November 2005 - 14:33
Huib:
Willie, doe de Berbers de groeten. -
21 November 2005 - 07:46
Döpke:
Gisteren heeft HVC4 weer eens verloren. Zelfs prins HAGELSTEEN en adjudant DIKKE konden een 1-5 nederlaag tegen Wierden niet voorkomen. -
21 November 2005 - 12:22
BC-tje:
Willie,
Kut voor jullie dat de truck gewoon de KRACHT niet meer heeft om verder te kunnen. Kun jij, met je twee linkerhanden, niet wat hand en spandiensten verlenen om het beestje weer aan de gang te krijgen? Ik hoop niet voor jullie dat er iets is GEBROKEN in de motor. Succes met de verdere operatie en ik verwacht dat de plaatselijke "Teuntje Stukker" het euvel wel zal verhelpen!
groeten vanuit de PC Hoofdstraat van Holten, de Looikolkstraat 14 -
24 November 2005 - 12:20
Stam:
Willie je leest dat BC-tje die omgebouwde varkensschuur van hem enorm overschat daar in die Looikolkghetto! Hoe is de sfeer daar nu? Nog steeds bij de Naffers of inmiddels de truck gemaakt en kunnen zakken naar de oerwouden van donker Afrika?
Hier gebeurt weinig de laatste weken, Holten 1 is in ruste en mag zondag, indien het niet sneet de wei in tegen Diepenveen. Afgelopen zondag heb ik me ff via de sms afgemeld bij de trainer, ivm keelontsteking. Krijg ik een smsje terug van Edwing van de Berg: "Verkeerde trainer Stam, gr Edwin" dus je ziet hier verandert weinig. Dit weekend wel de eerste voorbereidingen voor het enorme spektakel op tweede kerstdag, BINGOLETTI!!
Nu maar weer aant werk.
In afwachting van mooie verhalen uwer zijds, groet ik je.
Tjeeeeeeeeeeeeeee! -
24 November 2005 - 12:21
Stam:
EdwiN, die Hollandse toetsenborden ook... -
24 November 2005 - 12:26
Done:
Hoi Wilfred,
Alles oke daar in Afrika? Wanneer krijgen we weer verhalen van jouw avontuurlijke reis te lezen? Hopelijk snel. Hier op de Waerdenborch hebben we over anderhalve week ons eerste proefwerkweek, dus lange dagen wachten ons weer :((. Het is hier trouwens bagger weer maar daar in Afrika zal het waarschijnlijk ook niet bepaald mooi weer zijn, of toch wel?
Groetjesss