Het zonnetje schijnt weer
Blijf op de hoogte en volg Free Willie
17 November 2005 | Marokko, Fez
had ik deus net een super verhaal getyped, is er iets mis gegaan dus nu moet het helemaal overnieuw, wordt een verkorte versie, want ik moet zo gaan.
In Cassablanca de grote moskee bezocht, er kunnen er zo°n 25000 in en er omheen is ook nog plek voor zo°n 80000 mensen dus het kan soms wel lekker gezellig worden.
ze waren dar wel erg streng want ik mocht op bepaalde plekken niet komen en toen ik op de grond ging zitten kwam er al sne een politieagent al fluitend op zijn fluitje naar me toe.
onderweg naar Fes de ruines van Romeinen bezocht, dit zag er nog redelijk uit en was inmens groot, voelde mij daar nog niet helemaal optimaal, omdat ik de avond ervoor mijn gehele maaltijd incluis sapjes tegen de dichtbij staande boommocht uit kotsen. gelukkig is dat weer helemaa over.
In Fes het centrum bezocht, is inmens groot en heeft meer dan 9000 nauwe straatjes, we moesten wel met een gids omdat j anders er haast nooit meer uitkomt. Wel een greappig gezicht, super nauwe straatjes, met heel veel esen erin, daartussen lopen allemaal pakezels.Als je Ballak hoort, dan moet je snbel aan de kant springen want de ezel wacht niet.Hoor je twee keer ballak, lig je eronder.
straks naar een typisch Marokaans restaurant incluis buikdanseres, dus dat moet Frits waarschijnlijk zeker aanspreken.
Maima helaas nog niet gezien, is ze er eigenlijk nog,
Schtammie e.a. ik hou wel vqn bevuiling dus kom maar op zou ik zeggen.....
Moren gaan we de bergen in, zal het dus wel kouder worden.
groeten allemaal!!!!
tot later!!!
17 November 2005 - 22:24
Wilma:
mooie boel... schijnt bij jou eindelijk de zon, regent het hier... en ook KOUD! Dus het maakt niks uit waar je bent... haha.
En ach dat boompje, zal nu wel goed gaan groeien. Hoi hoi..... -
18 November 2005 - 11:51
Stam:
Dat moeten wel hele rare toetsenborden zijn Fluijm, want de fouten doen pijn aan ogen en hersenen. Geen lekkere kous kous daar? Bug ik weet dat jij ook de hele dag op het net van gastenboek naar gastenboek zeilt. Waar eten we vanavond, bij jou meer ruimte voor de bereiding van heerlijke Beef chimichurry. Eet ik ook altijd met Geertje, hoe is het eigenlijk met je meid? Ik vind het zo vrrrrrreselijk voor je dat je ziek bent, vanavond al wel weer schnabbelen? Willie, zwarte pieten komen toch ook Noord-Afrika? Er al wat gesproken die naar Holten gingen? Succes in de bergen! Ciao -
18 November 2005 - 15:32
Sappie:
Heey willie! Haha zeerlijk om te lezen dat je ook een x van de sapjes hebt gekotst!!! Ma waarom mocht je eigenlijk op bepaalde plekken niet komen?? had je soms die rare rok weer aan?? Veel plezier in de bergen en verdwaal niet!!
Groetjes Sap -
18 November 2005 - 15:42
BC-tje:
Gelukkig, zus ik knap weer een beetje op. Ik ben echter nog lang niet de ouwe. Ik heb nog niet de kracht om vandaag wat te gaan schnabbelen in de kantine en vervolgen de reis door te zetten richting de immer enerverende Holtense HORECA. Ik hoop dat ik vanaf dinsdag weer kan aansluiten bij de oefensessies van de HVC. Gorr, ga jij vanavond je imago nog wat oppoetsen in het clubhuis? Wat zijn de plannen voor het weekend, spelen we nog een oefenwedstrijd o.i.d.? En, oh ja, willie good luck! -
18 November 2005 - 16:51
Herbert:
Waar ben je nu toch ergens. Het lijkt wel of je bij Bayern Munchen bent, daar schreeuwen ze ook altijd Balla(c)k en dan komt er ook een ezel aan !!!!!
Vanavond nog even een kleine oefensessie met Jos en dan morgen hup naar Rome. Voor mijn belevenissen kijk op www.kleinetovenaar.waarbenjij.nu !!!
Veel plezier nog in donker Afrika. -
18 November 2005 - 19:10
Bas:
100% Hollands nieuws Wilfred! De heer Henk Kroes geeft als voorzitter van de 'Vereniging De Friesche Elf Steden' het stokje over aan Wiebe Wieling. Dit nieuws wilde wij jou niet ontnemen. Veel plezier in de bergen! It giet oan... -
18 November 2005 - 19:31
Frits:
veel genieten, dank aan leonie en aan je vader -
19 November 2005 - 15:13
Eddie:
Pluijm, toestenborden zeker van Thaise kwaliteit ofzo? Gebeurt hier ook om de haverklap! Maar goed, vette shit dat je daar een maand of 8 de backpackert in donker Afrika gaat uithangen! Ben samen met je neefje bezig aan de laatste paar weken Azie, iets wat zeer goed bevalt!
Groet'n,
Eddie -
19 November 2005 - 16:36
Jacques:
Vannochtend 3 graden vorst.
Gisteren Fico, die veel concurrentie had van Domino 2005.
Vandaag verjaardag van Slakkie.
Misschien een tip bij het typen op vreemde onbetrouwbare compu's:
Type het bericht in kladblok en kopieer het dan naar de site. Zo raak je het bericht niet helemaal kwijt.
Heb je al foto's?
Misschien kan iemand op een kaart bijhouden waar jij precies zit.
Greetz, Hds -
23 November 2005 - 16:44
CLown Doppie:
He Willieboy,
Klim ze ! Mijn wereldreis zit erop. Ben in Deventer gearriveerd. Ook veel Noord-Afrikanen hier. Gisteren Kous-Kous met de buurvrouw gegeten. Tenminste dat denk ik...